Build a dedicated development team with remote programmers in Spain

.Net Developers

De krapte op de arbeidsmarkt voor Software ontwikkelaars is al jaren zeer groot, en lijkt maar niet afte nemen. Dit geldt zeker ook voor Microsoft .Net ontwikkelaars. Deze zijn bijna niet beschikbaar, moeilijk te vinden en/of met een matige prijs/kwaliteit verhouding. Een even praktisch als goedkope oplossing voor moeilijk in te vullen .Net vacatures is het aannemen voor een remote team van geweldige .Net Specialisten in Spanje.

Uw Microsoft .Net Ontwikkelaar vacatures zijn moeilijk in te vullen? – Waarom niet remote inhuren in Spanje

U huurt uw eigen remote .Net team in. Exclusief voor uw bedrijf, 40 uur per week, en u selecteert zelf de beste kandidaat (of team) uit de door ons voorgestelde kandidaten. Via Óscala werken de .Net Engineers of Developers vanuit onze Spaanse kantoren fulltime voor uw bedrijf laten werken. Zij werken vijf dagen per week en acht uur per dag voor u en volgens de regels en procedures van uw bedrijf.

LAAT ÓSCALA VOOR U WERKEN

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Het voordeel van werven en remote werken in Spanje via Oscala Nearshore Development center:

Ruim aanbod van ervaren .Net Developers.

Hoogopgeleid (min. Bachelor
niveau), goed Engelssprekend.

Lagere loonkosten.

Binnen dezelfde tijdzone, en
vergelijkbaar bedrijfscultuur
en werkmentaliteit.

Op 2-uur-vliegen afstand; dus makkelijk om uw remote team een tijdje in Nederland te laten werken of uw team in Spanje te bezoeken.

Werkwijze

Óscala zoekt voor uw organisatie de meest relevante .Net ontwikkelaars vanuit ons uitgebreide netwerk van Spaanse Developers. Ons recruitment team heeft meestal zo’n 2 weken nodig om op basis van uw vacatureprofiel en toelichting/briefing een aantal kandidaten te vinden en interviewen. Kandidaten die voldoen aan het profiel, spreken goed Engels en zijn gemotiveerd om voor u aan te slag te gaan. Wanneer deze kandidatenlijst u bevalt dan neemt u het proces over en organiseert uw eigen sollicitatie- en testrondes. Na de uiteindelijk keuze voor één of meerdere .Net Developers, worden de kandidaten via Óscala een arbeidscontract aangeboden.

Ondersteuning voor uw .Net Ontwikkelaar

Óscala zorgt ervoor dat uw remote .Net ontwikkelaars comfortabel kunnen werken. Wij verzorgen een volledig ingerichte werkplek en de juiste harden software faciliteiten (uw specificatie). Door ons toezicht ter plaatse en uw directe communicatie met het .Net team in Spanje is alles erop gericht om de samenwerking op afstand zo snel mogelijk operationeel te hebben en er een succes van te maken. Bovendien verzorgen wij de gehele administratie, zodat u zich kunt richten op de inhoudelijke kant van .Net software ontwikkeling.

Voordelen van Óscala:

Jarenlange ervaring in IT recruitment, groot kandidatennetwerk in Spanje.

Kantoren in Nederland en Spanje; lokaal NL-sprekend management.

Één all-in factuur per maand, uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.

Flexibel; makkelijk op- en afschalen van .Net ontwikkelcapaciteit.

Peace-of-mind; Oscala verzorgt alle HR zaken.