Build a dedicated development team with remote programmers in Spain

Full Stack Developers

Hebt u Full-stack ontwikkelcapaciteit nodig, maar lukt het niet om deze Developer(s) te vinden in Nederland? Óscala kan u helpen bij het opzetten van een team van uitstekende Full-stack Developers in Valencia. Dit team werkt 40 uur per week, direct en exclusief voor u werkt, terwijl Óscala alle niet-technische zaken zoals de salarisadministratie, belastingen en kantoorruimte voor haar rekening neemt. Uw Full-stack team in Valencia is volledig onderdeel van uw eigen software development organisatie.

Python ontwikkelaars inhuren – remote in Spanje

Via Óscala kunt u Python ontwikkelaars werven in Spanje en deze vanuit onze Spaanse kantoren fulltime voor uw bedrijf laten werken. Zij werken vijf dagen per week en acht uur per dag voor uw organisatie, en zijn volgens de regels en procedures van uw bedrijf.

LAAT ÓSCALA VOOR U WERKEN

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Full-stack Developers beschikbaar

Dit is wat Óscala u te bieden heeft in haar Nearshore Development center in Spanje:

Een ruim aanbod van uitstekende en beschikbare Full-stack Developers. Alle kandidaten die aan u worden voorgesteld matchen 100% aan uw profielvereisten en -verwachtingen. Op basis van deze shortlist maakt u een keuze over de kandidaten die u graag wil interviewen (en eventueel inhoudelijk beoordelen middels een testopdracht).

Lage kosten.

Een Software Developer inhuren in ons Spaanse Nearshore development center betekent in alle gevallen een betere value-for-money dan een Software Developer inhuren in Nederland of België. De all-in kosten liggen belangrijk lager, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is als in de Benelux.

Binnen een aantal weken kunt u uw ontwikkelcapaciteit in Spanje uitbreiden of afbouwen. Handig als uw ontwikkelproject meer tijd vergt dan verwacht, of juist minder.

Óscala beschikt over een groot netwerk van ervaren Spaanse Full-stack specialisten, wat betekent dat ons recruitment team in staat is om binnen 2 tot 3 weken in een geschikte fullstack ontwikkelaar te vinden. De opzegtermijn in Spanje is meestal 14 dagen waardoor de gekozen kandidaat of kandidaten ook snel voor u kunnen beginnen.

Elke ontwikkelaar die bij ons wordt ingehuurd, krijgt een volledig uitgeruste werkplek in ons mooie kantoor in de binnenstad van Valencia. En door de goede bereikbaarheid
van Valencia.

Continuïteit. Om er zeker van te zijn dat uw Developer(s) voor een lange periode aan uw bedrijf gelieerd, is het belangrijk dat de Full-stack Developer(s) zich thuis en prettig voelt. Onze Managers in het Nearshore Development center richten zich op het welzijn en ontwikkeling van de medewerkers en kijken toe op een professionele en prettige werkomgeving.

Focus op Development. Uw aandacht kan volledig gericht zijn op het belangrijkste: het ontwikkelen van software.
Alle rompslomp met betrekking tot belastingen,
administratie van salaris, vakanties, ziekte etc. van uw Full-stack Developers is in onze handen.