Build a dedicated development team with remote programmers in Spain

Scala Developers

Bedrijven en organisaties die met Scala werken die weten hoe lastig het is om ervaren Scala Software Developers te vinden. Om zelf een Scala Developer te vinden op de Nederlandse markt te vinden vergt veel tijd en geld, zonder de zekerheid dat de juiste persoon uiteindelijk wordt gevonden.

Een Scala Developer of een scala team inhuren via een system integrator, softwarehuis of detacheerder is soms een uitkomst, maar ééntje met een hoog prijskaartje.

LAAT ÓSCALA VOOR U WERKEN

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Uw remote Scala Developer in Spanje

Óscala biedt een alternatief dat uw Scala ontwikkelcapaciteit structureel kan verbeteren, zonder extra investeringen en hoge kosten: een remote Scala ontwikkelaar inhuren in Spanje.

Het aanbod van Óscala combineert:

Toegang tot ons uitgebreide database en netwerk van Scala ontwikkelaars in Spanje.

Betaalbare tarieven, waarschijnlijk lager dan iemand in vaste dienst in Nederland – laat staan een dure freelancer of
gedetacheerde.

HR-diensten, inclusief toezicht, payroll, belastingen, vakantieen ziekteverlof.

De Scala ontwikkelaars werken fulltime voor uw bedrijf – 40 uur per week. Ze werken rechtstreeks voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse Scala-team. De ontwikkelaars beheersen de Engelse taal, zijn (meestal) academisch op geleid en hebben de benodigde ervaring. Uw remote Scala team zal dus een integraal onderdeel van uw IT afdeling zijn.

Check de mogelijkheden, timing en kosten van deze laagdrempelige oplossing bij
Óscala.